H.E. Mr. Suwat Kaewsook, Ambassador of Thailand to the Czech Republic, presided over the ceremony to celebrate on the occasion of the Coronation Day 4 May 2024.

03/05/2024


On the occasion of the Coronation Day 4 May 2024, H.E. Mr. Suwat Kaewsook, Ambassador of Thailand to the Czech Republic, on 3 May 2024, presided over the ceremony to celebrate this auspicious occasion and led the Embassy’s officials and staff, together with the members of Team Thailand in Prague in paying tribute to His Majesty the King of Thailand.
In this regard, the Royal Thai Embassy wishes to invite Thai community in the Czech Republic to join in signing a well-wishing book for this occasion at the Consular Section of the Royal Thai Embassy. The online signing can also be reached at https://www.mfa.go.th/th/publicform-form/coronation-day-2024.

U příležitosti Dne korunovace 4. května 2024, předsedal velvyslanec Thajska v České republice J.E. pan Suwat Kaewsook dne 3. května 2024 ceremoniálu k oslavě této významné příležitosti a vedl úředníky a zaměstnance velvyslanectví spolu se členy týmu Thajsko v Praze k uctění Jeho Veličenstva thajského krále.
V této souvislosti si Velvyslanectví Thajského království přeje pozvat thajskou komunitu v České republice, aby se při této příležitosti připojila k podpisu blahopřejné knihy na konzulárním oddělení Velvyslanectví Thajského království. Online podepisování je také k dispozici na adrese https://www.mfa.go.th/th/publicform-form/coronation-day-2024








Top