Thai Market is Back! / Thajský trh se vrací!

19/08/2021

The Royal Thai Embassy in Prague, in cooperation with the Thai Trade Center in Prague and the Tourism Authority of Thailand, Prague Office, cordially invites you to the event “Dobry den z Thajska”: Thai Market 2021 which will take place on Thursday, 26 August 2021 between 16.30 – 18.30 hours at the Garden of the Thai Ambassador’s Residence in Prague



The event aims to promote “Thainess” in the Czech Republic, where you can experience an authentic Thai food cooking demonstration, challenge yourself with Thai cooking workshop, shop varieties of quality Thai products, discover information about special holiday packages to Thailand and enjoy yourself with Thai cultural performances and Thai live music band. The Entrance is free and limited only to 200 guests (first come first serve). The garden will be accessible from the street Milady Horákové (tram stop PRAŠNY MOST).



We look forward to welcoming you there!


Please observe all hygienic measures related to the prevention of the spread of COVID-19 in force at the time of the event.


One of the following documents must be presented upon the entrance to the event;
1. A certificate of COVID-19 full vaccination status
2. A valid negative RT-PCR test or Antigent Laboratory test for COVID-19 not more than 72 hours.
3. A certificate of full recovery from COVID-19 not more than 180 days.



The Embassy reserves the rights to prohibit visitors from entering into the event in case the above-mentioned condition is not fully complied.

  

 

Velvyslanectví Thajského království v Praze si Vás ve spolupráci s Kanceláří Thai Trade Prague Center - Obchodním oddělením Velvyslanectví Thajského království a pražskou pobočkou Thajského úřadu pro cestovní ruch, dovoluje co nejsrdečněji pozvat na "Dobrý den z Thajska": Thajský trh 2021, který se bude konat ve čtvrtek 26. srpna 2021 mezi 16.30 - 18.30 hodinou v zahradě rezidence J. E. Thajské velvyslankyně.


Cílem této akce je propagovat thajskou kulturu v České republice. V průběhu události můžete zažít ukázku vaření autentických thajských jídel, vyzkoušet své umění při thajském kuchařském workshopu, nakoupit kvalitní thajské produkty, získat informace o speciálních prázdninových balíčkách pro cesty do Thajska a pobavit se při thajských kulturních vystoupeních a živé hudbě. Vstup je zdarma, nicméně z kapacitních důvodů a s ohledem na koronavirovou situaci je omezen na prvních 200 příchozích z řad veřejnosti! Vstup na událost bude z ulice Milady Horákové (tramvajová zastávka PRAŠNY MOST).


Těšíme se na Vaši návštěvu na "Thajském trhu 2021."


Dodržujte, prosím, všechna hygienická opatření související s prevencí šíření COVID-19 platná v době konání akce.


Při příchodu musí všichni návštěvníci prokázat jednu z následujících podmínek vstupu:

1) Aplikaci očkování proti COVIDU-19, přičemž od poslední dávky vakcíny (druhé u dvoudávkových vakcín, první u jednodávkových vakcín), musí uplynout nejméně 14 dní.

2) Doložit negativní RT-PCR test starý nejvýše 7 dní nebo Antigentní test na COVID-19 starý nejvýše 72 hodin.

3) Doložit prodělání laboratorně potvrzeného onemocnění COVIDEM-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce.


Velvyslanectví si vyhrazuje právo zakázat návštěvníkům vstup na akci v případě, že žádná z výše uvedených podmínek nebude zcela splněna.







Top