The First Thai Movie Night 2021: Online Screenings of Manta Ray

17/06/2021

On the occasion of the World Refugee Day, the Royal Thai Embassy in Prague wishes to invite you to our first Thai Movie Night with the online screening of Manta Ray, the first Thai film to win Orizzonti Award for Best Film at the Venice International Film Festival in 2018.  A beautiful film tells a complex story of friendship between strangers with minimalistic ease.


Manta Ray is Phuttiphong Aroonpeng’s debut film, who also won Best Director at the Silver Pyramid Award, Cairo International Film Festival in 2018. 


Screening Dates: Thursday 17th June at 20:00 hours; and 

                              Saturday 19th June at 20.00 hours. 


 The film is screened via live stream and it will be available for 24 hours after each screening.  Subtitles are available both in Czech and English languages.


"It's FREE! All you have to do is register by creating an account in Czech here or in English here and tune in on the night of screening!"


After the movie, watch a Q&A session with the Director Phuttiphong Aroonpheng for all his insights of his debut feature. 


U příležitosti připomínky Světového dne uprchlíků si Vás Velvyslanectví Thajského království v Praze dovoluje pozvat na náš první Thajský filmový večer s online projekcí prvního thajského snímku, jenž získal v roce 2018 cenu Orizzonti za nejlepší film na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách, Manta Ray. Jedinečný snímek vypráví složitý příběh o přátelství mezi cizími lidmi s minimalistickou lehkostí.


Manta Ray je debutovým filmem režiséra Phuttiphonga Aroonpenga, který v roce 2018 obdržel cenu Silver Pyramid za nejlepší režii na Káhirském mezinárodním filmovém festivalu.


Termíny promítání: čtvrtek 17. června ve 20:00 hod.; a

                                sobota 19. června ve 20:00 hod.


Snímek je promítán v přímém přenosu a bude k dispozici 24 hodin po každé projekci. 

České i anglické titulky. 


Promítání je ZDARMA! Stačí se zaregistrovat vytvořením účtu v češtině zde nebo v angličtině zde a naladit se v uvedený čas na projekci!“


Po filmu je možné sledovat relaci otázek a odpovědí s režisérem Phuttiphongem Aroonphengem, v níž naleznete všechny postřehy o jeho debutovém snímku.













Top