Royal Thai Embassy visited Motol University Hospital with Team Thailand in Prague

25/02/2021
On 25 February 2021, H.E. Mrs. Ureerat Chareontoh, Ambassador of Thailand to the Czech Republic, together with Ms. Wipawee Wanapongs, Director of Thai Trade Office in Prague, Ms. Wajanan Silpawornwiwat, Director of Tourism Authority of Thailand in Prague, and official from the Royal Thai Embassy, attended a meeting with JUDr. Ing. Miloslav Ludvík, Director, and MUDr. Martin Holcát, Deputy Manager for Medical Preventive Care, Motol University Hospital. After the meeting, the Team Thailand also presented pre-cooked Thai dishes from RattanaKosin Thai Restaurant และ Thai Station Bistro and Cafe to Motol Hospital in Prague as a token of appreciation and encourage healthcare professionals who make a significant contribution to the treatment and care of patients with COVID-19 in the Czech Republic.
In this occasion, Motol Hospital in Prague also exhibits the 'Helpful Art in COVID Exhibition’ organised by Mr. Pavel Štastný which displays artworks from Nakrob Moonmanas, Narathip Paspirom, Thai artists, including six photographs from Ministry of Culture of Thailand at the hospital. The exhibition aimed at promoting artworks which were created during the COVID pandemic. Artists helped people to survive COVID in a better mood and with common sense.
Dne 25. února 2021, se Její Excelence Ureerat Chareontoh, velvyslankyně Thajska v České republice, společně s paní Wipawee Wanapongs, ředitelkou Thajského obchodního úřadu (Thai Trade) v Praze, s paní Wajanan Silpawornwiwat, ředitelkou Thajského úřadu pro cestovní ruch (TAT) v Praze a s úřednicí Thajského královského velvyslanectví, zúčastnili schůzky se zástupci Fakultní nemocnice Motol, a to s JUDr. Ing. Miloslavem Ludvíkem, ředitelem a MUDr. Martinem Holcátem, náměstkem ředitele pro léčebnou preventivní péči. Po schůzce předali thajští zástupci také čerstvě připravená thajská jídla z thajských restaurací RattanaKosin a Thai Station Bistro a Cafe, která darovali do Motolské nemocnice jako projev uznání a povzbuzení zdravotnickým pracovníkům, kteří významně přispívají k léčbě a péči o pacienty s COVID-19 v České republice.
Při této příležitosti také vystavuje Nemocnice Motol v Praze výstavu „Helpful Art in Covid“ pořádanou panem Pavlem Štastným, která zobrazuje umělecká díla od thajských umělců Nakroba Moonmanase a Narathip Paspiroma, včetně šesti fotografií z thajského ministerstva kultury. Výstava byla zaměřena na propagaci uměleckých děl, která byla vytvořena během pandemie COVID. Umělci pomáhali lidem přežít COVID v lepší náladě a se zdravým rozumem.
































34


Top